Меню
Корзина
3M Смуги абразивні 70 x 396 мм Hookit 737U Cubitron II P80+ 51411

3M Смуги абразивні 70 x 396 мм Hookit 737U Cubitron II P80+ 51411

Абразивна смуга для середніх та довгих шліфків HOOKIT Сubitron II,737U, 70 x 396мм

Особливість – смуги можуть рватися навпіл під маленькі рубанки:

Технологія "Kiss Cut" - 1 смужка відразу у двох типорозмірах. Запатентована технологія відривних смужок "Kiss-cut" дозволяє легко розділити абразивну смужку 3M Hookit Purple + 737U 70 мм x 396 мм на дві смуги розміром 70 мм х 198 мм для роботи з середнім шліфком.

     Високі показники продуктивності та зносостійкості

     Відмінні ріжучі властивості протягом усього терміну служби

     Рівномірне видалення матеріалу гарантує чудовий результат і не перегріває поверхню

     Розташування отворів V-образно покращує пиловідведення, знижує кількість пилу на оброблюваній поверхні та гарантує високу якість фарбування, а також мінімізує шкідливий вплив на здоров'я.

Абразивні смужки 3M™ Hookit™ Purple+ 737U призначені для ручного шліфування шпаклівки, ґрунтів та інших лакофарбових матеріалів.

Країна виробник: США

Цена:  
65грн.
  • Артикул: 51411
Написать отзыв Пожалуйста авторизируйтесь или создайте учетную запись перед тем как написать отзыв
Предлагаем выбрать и приобрести 3M Смуги абразивні 70 x 396 мм Hookit 737U Cubitron II P80+ 51411 по актуальной цене в интернет магазине красок и лаков для авто https://autofarba.com.ua/ с доставкой по Киеву, Тернополю и другим регионам Украины. Покупайте также маркер краска для авто от качественных производителей: BASLAC, MIRKA - только у нас. На нашем сайте мы ответим на Ваш вопрос: "Какая цена на круги отрезные ??", и ответ Вас потрясет. Ну и герметик для авто купить только качественные товары, а также выгодные предложения на 3м полировальные пасты Вы сможете подобрать в магазине. Чтобы оформить заказ на АБРАЗИВНІ МАТЕРІАЛИ или купить краску спрей для авто - отправьте товар в корзину, и укажите способ оплаты и доставки. После, укажите свои контактные данные, а мы выполним оформление доставки товара. Напоминаем, что для постоянных покупателей действуют скидки, которые позволят купить карандаш для машины и полировальная машинка для автомобиля по самым лучшим ценам.