Меню
Корзина
 CROCODILE Праймер активатор (грунт) для скла та металу 10мл

CROCODILE Праймер активатор (грунт) для скла та металу 10мл

Грунт для вклеювання скла Crocodile є універсальним, адже може наноситися як на фарбу, так і на скло. Призначений для якісного та надійного вклеювання скла. Найчастіше використовується під час проведення ремонтних робіт з автомобілями, але також може використовуватися в інших сферах. Виготовляється тільки з високоякісних матеріалів, за інноваційними технологіями, що робить його одним із найпопулярніших на ринку. Вирізняється чудовою адгезією до скла з керамічним покриттям, пластиками та металами, включно з пофарбованим. Серед переваг висока стійкість до зовнішніх впливів, гарна адгезія з поверхнею та високий запас міцності. Треба зазначити, що завдяки сучасній технології виготовлення впродовж тривалого часу не втрачає своїх основних властивостей, що вигідно відрізняє його від аналогів. Захищає клейовий шов від ультрафіолетових променів і від виникнення корозії. Усуває малі та поверхневі ушкодження лакофарбового покриття в місцях склеювання.

Переваги праймера для скла Crocodile:
  • Нова покращена формула
  • Активує та пришвидшує затвердіння поліуретанових однокомпонентних клеїв і герметиків.
  • Швидко сохне
  • "Все в одному" — ґрунт, захист від корозії й УФ-випромінювання
  • Безпечний для всіх поверхонь: скла, кераміки, оригінальних фарб
  • Укомплектований зручним для нанесення ворсом аплікатором, що не залишає ворсу.
Спосіб застосування ґрунту Crocodile :

Праймер Crocodile треба наносити на скло та фарбу. Наноситься одним шаром перед нанесенням клею-герметика Crocodile PU 200.1 і встановленням скла в кузов автомобіля. Перед застосуванням тубу струсіть мінімум 2 хвилини. Перед нанесенням клею, переконайтеся, що праймер сухий на відлип. Оптимальна температура нанесення праймера від +5 до +30 °C.
Праймер для вклеювання скла Crocodile необхідно використовувати для підвищення адгезії (зчеплення) і для захисту від ультрафіолетового випромінювання клейового шва.

Цена:  
111грн.
  • Артикул: 200.3
Написать отзыв Пожалуйста авторизируйтесь или создайте учетную запись перед тем как написать отзыв
Предлагаем Вам подобрать и приобрести CROCODILE Праймер активатор (грунт) для скла та металу 10мл по хорошей цене на сайте интернет магазина автомобильных красок Автофарба с доставкой по Львову, Лисичанску и других регионах Украины. Выгодные предложения на шпатлевка для пластика со стекловолокном от популярных производителей: ADI UPP, APP - в нашем магазине. У нас на сайте интернет магазина автомобильных красок Вы получите ответ на вопрос: "Какая цена на шумоизоляцию автомобиля !?", и отклик Вас потрясет. Ну а краска автомобильная купить только качественные товары, а также наилучшие предложения на средства для чистки салона Вы сможете подобрать в каталоге нашего магазина. Чтобы оформить заказ на ПРАЙМЕР или купить шумоизоляция авто - отправьте в корзину товар, и выберите способ доставки и оплаты. После чего, укажите свои контактные данные, и мы выполним оформление поставки товара. Рекомендуем обратить Ваше внимание, что для постоянных клиентов работают постоянные скидки, которые дадут возможность купить краску акриловую для авто или магазин для покраски авто по самой доступной цене.