Меню
Корзина
 DUPLI COLOR Фарба аерозольна з ефектом "Рідка гума" червона 400 мл 412776

DUPLI COLOR Фарба аерозольна з ефектом "Рідка гума" червона 400 мл 412776

Рідка гума Dupli Color для створення декоративного та захисного плівкового покриття, яке зручно наноситься та швидко видаляється. Може застосовуватися для покриття алюмінієвих, сталевих дисків та ковпаків, зовнішніх дзеркал заднього виду, решіток радіатора, спойлерів, колісних арок або інших деталей автомобіля, мотоцикла, вантажних автомобілів, мікроавтобусів, фургонів, трейлерів, велосипедів або скутерів, а також у побуті.

Наносити на гладку, знежирену поверхню, що не абсорбує (метал, алюміній, тверді пластмаси, скло). Склад лягає на поверхню щільним еластичним шаром і не утворює заломів, як могло бути у випадку з вінілової плівкою. Рідку гуму зручно наносити навіть на деталі зі складною геометрією (наприклад, литі диски). Повністю видаляється буквально за лічені хвилини.

Яскравий шар рідкої гуми не вигоряє на сонці і добре переносить вплив холоду та спеки. Покриття не тріскається і довго зберігає свою еластичність.

Як використовувати:

Знежиріть і очистіть поверхню, що обробляється.

Струшуйте балон протягом 3 хвилин і розпорошіть засіб на відстані 25 см від поверхні.

Нанесіть мінімум 5 перехресних шарів (горизонтальне напилення, потім вертикальне, і тд), зачекаючи 10 хвилин перед нанесенням наступного шару. Перший шар має бути тонким.

Переверніть аерозоль догори дном і натисніть на насадку, щоб очистити клапан.

Важливо: не використовувати на пористих поверхнях: на дереві, бетоні, камені. Не ґрунтує. Висихає 6-8 годин. Термін придатності: 10 років при зберіганні балона при температурі від +10 до +25°C.

Країна виробник: Німеччина

Цена:  
387грн.
  • Артикул: 412778
Написать отзыв Пожалуйста авторизируйтесь или создайте учетную запись перед тем как написать отзыв
У нас возможно выбрать и заказать DUPLI COLOR Фарба аерозольна з ефектом "Рідка гума" червона 400 мл 412776 по хорошей цене на нашем сайте красок для авто Автофарба с доставкой по Тернополю, Запорожью и других уголках Украины. Выгодные предложения на автомобильные акриловые краски от качественных брендов: BASLAC, CHAMAELEON - в нашем магазине. В нашем интернет каталоге автомобильных красок Вы найдете овет на вопрос: "Какая цена на краску для автомобиля ??", и отгадка Вас поразит. А авто краска в баллончиках купить самые надежные товары, а также актуальные предложения на акриловая эмаль автомобильная Вы сможете подобрать в магазине. Если Вы решили заказать АВТОМОБІЛЬНА ФАРБА или купить 3м скотч - отправьте в корзину товар, и укажите способ оплаты и доставки. После чего, заполните свои контакты, и мы займемся доставкой товара. Не забудьте, что для постоянных клиентов действуют скидки, которые позволят купить круг абразивный или скотч 2х сторонний 3м по самой привлекательной цене.