Меню
Корзина
 DUPLI COLOR Фарба аерозольна з ефектом "Рідка гума" білий глянець 400 мл 388057

DUPLI COLOR Фарба аерозольна з ефектом "Рідка гума" білий глянець 400 мл 388057

 Рідка гума Dupli Color для створення декоративного та захисного плівкового покриття, яке зручно наноситься та швидко видаляється. Може застосовуватися для покриття алюмінієвих, сталевих дисків та ковпаків, зовнішніх дзеркал заднього виду, решіток радіатора, спойлерів, колісних арок або інших деталей автомобіля, мотоцикла, вантажних автомобілів, мікроавтобусів, фургонів, трейлерів, велосипедів або скутерів, а також у побуті.


Наносити на гладку, знежирену поверхню, що не абсорбує (метал, алюміній, тверді пластмаси, скло). Склад лягає на поверхню щільним еластичним шаром і не утворює заломів, як могло бути у випадку з вінілової плівкою. Рідку гуму зручно наносити навіть на деталі зі складною геометрією (наприклад, литі диски). Повністю видаляється буквально за лічені хвилини.

Яскравий шар рідкої гуми не вигоряє на сонці і добре переносить вплив холоду та спеки. Покриття не тріскається і довго зберігає свою еластичність.

Як використовувати:

Знежиріть і очистіть поверхню, що обробляється.

Струшуйте балон протягом 3 хвилин і розпорошіть засіб на відстані 25 см від поверхні.

Нанесіть мінімум 5 перехресних шарів (горизонтальне напилення, потім вертикальне, і тд), зачекаючи 10 хвилин перед нанесенням наступного шару. Перший шар має бути тонким.

Переверніть аерозоль догори дном і натисніть на насадку, щоб очистити клапан.

Важливо: не використовувати на пористих поверхнях: на дереві, бетоні, камені. Не ґрунтує. Висихає 6-8 годин. Термін придатності: 10 років при зберіганні балона при температурі від +10 до +25°C.

Країна виробник: Німеччина

Цена:  
387грн.
  • Артикул: 388057
Написать отзыв Пожалуйста авторизируйтесь или создайте учетную запись перед тем как написать отзыв
Рекомендуем выбрать DUPLI COLOR Фарба аерозольна з ефектом "Рідка гума" білий глянець 400 мл 388057 по хорошей цене в каталоге автомобильных красок Авто-фарба с доставкой по Киеву, Тернополю и других уголках Украины. Также обратите внимание на карандаш для царапин автомобиля от лучших производителей, например - Classic Quality, DUXON - у нас в магазине. В нашем интернет магазине красок и лаков для авто мы ответим на Ваш вопрос: "Какая цена шлифмашинки ???", а ответ Вас потрясет. Ну а смола полиэфирная купить самые надежные товары, а также лучшие предложения на выбрать краскопульт для покраски авто Вы сможете подобрать в магазине. Если Вы хотите оформить заказ на АВТОМОБІЛЬНА ФАРБА и купить материалы для покраски авто - отправьте товар в корзину, и укажите удобный тип доставки и оплаты. После чего, укажите Ваши контакты, и мы выполним оформление доставки выбранного товара. Рекомендуем обратить Ваше внимание, что для постоянных покупателей работают скидки, которые дадут возможность купить полировочную машинку б у и средства чистки салона автомобиля по самым доступным ценам.